Redhead Willow - 75 schots

Zware Pyromould 75 schots RedWire compound met red glitter willows en blue pearls. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede
Zware Pyromould 75 schots RedWire compound met red glitter willows en blue pearls. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in EdeRed glittering willow met blue pearls. Prachtige kleurencombinatie in een strakke RedWire compound, verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

Compound van RedWire gemaakt met Pyromould cakes. Deze 75 schots compound bevat zeer goed uitgevoerde rode glittering willows in combinatie met blauwe pearls.

Deze cakes schieten in een constant en strak tempo deze prachtige effect- en kleurencombinatie de lucht in. Absolute aanrader voor in jouw straat met Oud & Nieuw!

De RedWire Pyromould cakeboxen zijn 100% machinaal gefabriceerd. De tubes kenmerken zich door hun stabiliteit, veiligheid, strakke timing en de geweldige kwaliteit van de effecten. Dit is het meest moderne vuurwerk wat in Nederland is te krijgen!

Productfilm - Redhead Willow - RedWire Vuurwerk

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

Specificaties

Artikelnummer: 04397-01
Inhoud: 1 box met 3 cakes (doorverbonden cakes / compound)
Aantal schoten : 75 (3 x 25)
Brandtijd : ca. 45 seconden
Stijghoogte : ca. 30 meter
Effect : rode glittering willows, blauwe pearls/stars

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294