Green Peony - 25 shots

Festival cake van RedWire vuurwerk met 25 schots harde titanium burst en green peony boeket. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede
Festival cake van RedWire vuurwerk met 25 schots harde titanium burst en green peony boeket. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in EdeRedWire 25 schots festival cake met titanium burst en green peony effect. Verkrijgbaar bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in EdeGreen Peony 25 schots festival cake van RedWire. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 25 schots cake uit de festival serie van Xena Vuurwerk. Deze Pyromould cake schiet 25 green peony boeketten met harde titanium burst, gedurende 20 seconden tijd de lucht in.

Per stuk.

Let op : Deze Festival cake is met nog meer voordeel ook verkrijgbaar in de special deal Rainbow Colours !

De festivalcakes worden veel toegepast in vuurwerkshows en nabij podia, vanwege de specifieke veiligheidskenmerken, de consistente tijdsduur en de kwaliteit van de effecten.
Deze cakes zijn gemaakt van Pyromoulds, welke 100% machinaal worden gefabriceerd en milieuvriendelijker zijn dan traditionele cakes, doordat ze gemaakt worden van componenten die volledig gerecycled kunnen worden.

Video - Green Peony

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

Specificaties

Artikelnummer: 06221-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 25
Brandtijd : ca. 20 seconden
Stijghoogte : ca. 25 meter
Effect : green peony

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294