Red Glitter Willow - 25 shots

Festival cake van RedWire vuurwerk met red glitter willow effect. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede
Festival cake van RedWire vuurwerk met red glitter willow effect. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in EdeRed Glitter Willow 25 schots festival cake van RedWire. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in EdeRedWire 25 schots festival cake met red glitter willow effect. Verkrijgbaar bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 25 schots cake uit de festival serie van Xena Vuurwerk. Deze Pyromould cake schiet 25 red glitter willows, gedurende 20 seconden tijd de lucht in.

Per stuk.

De festivalcakes worden veel toegepast in vuurwerkshows en nabij podia, vanwege de specifieke veiligheidskenmerken, de consistente tijdsduur en de kwaliteit van de effecten.
Deze cakes zijn gemaakt van Pyromoulds, welke 100% machinaal worden gefabriceerd en milieuvriendelijker zijn dan traditionele cakes, doordat ze gemaakt worden van componenten die volledig gerecycled kunnen worden.

Video - Red Glitter Willow

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

Specificaties

Artikelnummer: 06228-01
Inhoud: 1 stuk
Aantal schoten : 25
Brandtijd : ca. 20 seconden
Stijghoogte : ca. 25 meter
Effect : red glitter willow

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294