Multi Leaves - 36 shots

RedWire cakebox met split falling leaves effect in multicolour. Nu online te bestellen bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede
RedWire cakebox met split falling leaves effect in multicolour. Nu online te bestellen bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in EdePyromould cakebox uit de RedWire serie van Xena Vuurwerk BV met split falling leaves effecten. exclusief verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdeRedWire cakebox met prachtige multicolour split falling leaves effecten. Exclusief verkrijgbaar in Nederland bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

Geluidsarme 36 schots cake van RedWire met multicolour split falling leaves effecten.

Deze Pyromould cake schiet achter elkaar 2 simultane schoten met multicolour falling leaves de lucht in, die vervolgens langzaam naar beneden dwarrelen.

Per stuk.

De festivalcakes worden veel toegepast in vuurwerkshows en nabij podia, vanwege de specifieke veiligheidskenmerken, de consistente tijdsduur en de kwaliteit van de effecten.
Deze cakes zijn gemaakt van Pyromoulds, welke 100% machinaal worden gefabriceerd en milieuvriendelijker zijn dan traditionele cakes, doordat ze gemaakt worden van componenten die volledig gerecycled kunnen worden.

Video - Multi Leaves

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

Specificaties

Artikelnummer: 06112-01
Inhoud: 1 cake
Aantal schoten : 36
Brandtijd : ca. 40 seconden
Stijghoogte : ca. 20 meter
Effect : multicolour, split falling leaves

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294