White Glitter Waterfall - 25 shots

RedWire 25 schots festival cake met white glitter waterfall effect. Verkrijgbaar bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede
RedWire 25 schots festival cake met white glitter waterfall effect. Verkrijgbaar bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in EdeWhite Glitter Waterfall 25 schots festival cake van RedWire met geluidsarme effecten. Online te bestellen bij Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

RedWire 25 schots cake uit de festival serie van Xena Vuurwerk. Deze Pyromould cake schiet 25 geluidsarme white glitter waterfall effecten, gedurende 20 seconden tijd de lucht in.

Per stuk.

Deze cake is met nog meer korting ook verkrijgbaar in special deal : Silent Show.

De festivalcakes worden veel toegepast in vuurwerkshows en nabij podia, vanwege de specifieke veiligheidskenmerken, de consistente tijdsduur en de kwaliteit van de effecten.
Deze cakes zijn gemaakt van Pyromoulds, welke 100% machinaal worden gefabriceerd en milieuvriendelijker zijn dan traditionele cakes, doordat ze gemaakt worden van componenten die volledig gerecycled kunnen worden.

Productfilm - White Glitter Waterfall - 25 schots

Deze website maakt gebruik van de online dienst YouTube. Om deze video te bekijken dient u akkoord te gaan met ons cookiebeleid.

Ik ga akkoord en wil de video bekijken.

Ga voor meer informatie naar ons cookiebeleid.

Specificaties

Artikelnummer: 06231-01
Inhoud: 1 cake
Aantal schoten : 25
Brandtijd : ca. 20 seconden
Stijghoogte : ca. 25 meter
Effect : white glitter waterfall

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294