Wensballon

Tover je eigen sterren aan de hemel met deze wensballon. Verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in Ede
Tover je eigen sterren aan de hemel met deze wensballon. Verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdeWensballonnen zijn uitermate geschikt om op te laten bij diverse gelegenheden. Verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk in EdeBestel je wensballonnen eenvoudig online bij de vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk in Ede

Omschrijving

De oude Chinezen beweerden dat met het opstijgen van geluksballonnen ongeluk zal verdwijnen en geluk en succes te voorschijn zal komen.

Deze wensballonnen zijn natuurlijk uitermate geschikt voor trouwerijen, verjaardagen en feestdagen, maar zijn voor meerdere doeleinden toepasbaar.

Per stuk.

Instructies en gebruiksaanwijzing

Wensballonnen zijn GEEN speelgoed voor kinderen.

De wensballonnen zijn gemaakt van brandwerend rijstpapier. Controleer voor het aansteken van de brander altijd of de ballon in tact is en geen scheuren bevat. Laat de lucht in de ballon opwarmen (ca. 1 minuut) en laat deze los als deze zachtjes begint te trekken.

Wensballonnen dient u niet te gebruiken bij een sterke wind. Tevens moet u er rekening mee houden dat de omgeving in de windrichting geschikt is voor het oplaten van een wensballon (niet bij hoge gebouwen, bomen, hoogspanningsmasten, tankstation etc.).

Niet gebruiken tijdens droge periodes in verband met brandgevaar.

Lees voor het gebruik altijd de instructies op de verpakking goed door en volg deze op! De eindgebruiker is te allen tijde verantwoordelijk en aansprakelijk voor het gebruik van deze wensballonnen.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294