Lesli Vuurwerk

Xena Vuurwerk verkoopt naast de eigen import, de artikelen van Lesli, de grootste en belangrijkste vuurwerkimporteur van Nederland

Lesli Vuurwerk uit Lichtenvoorde is de grootste vuurwerkimporteur van Nederland. Zij zijn al tientallen jaren de belangrijkste speler in de import van vuurwerk en kennen de Chinese productiemarkt als geen ander.

Dat is de voornaamste reden dat Xena Vuurwerk gezamenlijk met dit bedrijf eigen producten importeert.

Alle artikelen om ons assortiment compleet te maken, betrekken wij rechtstreeks van Lesli Vuurwerk.

Toonaangevende speler

Lesli Vuurwerk is sinds 1965 begonnen met de import van vuurwerk uit China naar Nederland. Inmiddels is de organisatie doorgegroeid naar een toonaangevende speler in de Europese markt.

Door de grote opslagcapaciteit van Lesli Vuurwerk, kunnen wij van bijna alle artikelen garanderen dat ze ook daadwerkelijk in onze winkel verkrijgbaar zijn.

Kwaliteit en veiligheid

In samenwerking met het Nederlandse TNO en de Duitse BAM waarborgt Lesli de kwaliteit en de classificatie van het geïmporteerde consumenten vuurwerk. Deze uitgebreide testprocedures beginnen bij de bron, door een eigen team van Chinese kwaliteitscontroleurs, die het vuurwerk testen als het de fabrieken in China verlaat.

Zo wordt er alles aan gedaan om er voor te zorgen dat het vuurwerk in Nederland aan de strengste kwaliteits- en veiligheidsnormen voldoet.

Xena Vuurwerk koopt alle producten die niet zelf geïmporteerd worden, rechtstreeks bij Lesli Vuurwerk in.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294