RedWire - Professional Fireworks

RedWire professioneel vuurwerk wordt geïmporteerd en gedistribueerd door Xena Vuurwerk

Sinds 2017 importeert Xena Vuurwerk rechtstreeks uit China een range van producten die speciaal geschikt zijn voor gebruik in vuurwerkshows.

Dit 'RedWire professional fireworks' ligt veilig opgeslagen op een bunkerpark in Duitsland en wordt van daaruit gedistribueerd naar professionele schietbedrijven in binnen - en buitenland.

Je komt ons professionele vuurwerk tegen in diverse bekende grote vuurwerkshows!

Festivalcakes - ook geschikt voor particulier gebruik

De Festivalcakes zijn door Xena Vuurwerk, vanwege de specifieke veiligheidsaspecten, speciaal ontwikkeld voor shows op dancefestivals

Veel van de geïmporteerde producten zijn uitsluitend geschikt voor professionals en mogen niet aan particulieren worden geleverd. Een uitzondering hierop is onze serie 'RedWire festivalcakes'. Deze vallen 'gewoon' onder het in Nederland toegestane consumentenvuurwerk en zijn daarmee ook geschikt voor particulier gebruik.

Deze Pyromould cakes zijn door ons bedacht en ontwikkeld, speciaal voor het gebruik op dancefestivals. Op deze grote evenementen wordt vaak op relatief korte afstand tot podia een vuurwerkshow neergezet en is de kwaliteit van de producten van groot belang.

Pyromould cakes zijn hiervoor zeer geschikt vanwege een veel lager risico op bijvoorbeeld nabranden. Inmiddels wordt deze serie toegepast in de grootste producties in Nederland en België. In onze vuurwerkwinkel verkopen wij een selectie uit deze serie cakes ook aan particulieren.

Professioneel vuurwerk

Met RedWire professional fireworks fungeren wij als groothandel en zijn wij leverancier voor pyrotechnische bedrijven in Europa. In ons assortiment zijn diverse kalibers shells, flowerbeds, single rows en andere professioneel vuurwerk producten opgenomen. Afkomstig uit hoogwaardige fabrieken in China waarbij de kwaliteitscontrole ter plekke wordt uitgevoerd.

Uiteraard gebruiken wij in onze eigen professionele vuurwerkshows veel RedWire producten. In de grote bekende shows op bijvoorbeeld het Vuurwerkfestival Scheveningen, Bevrijdingsdag Hilversum en de Wereldhavendagen in Rotterdam heb je ons vuurwerk de lucht in zien gaan!

Meer informatie

Meer info over het RedWire vuurwerk van Xena dat alleen voor professioneel gebruik is bestemd, is te vinden op de website www.xenavuurwerk.com.

Alleen pyrotechnische professionals kunnen, na het overleggen van de benodigde documentatie en vergunningen, toegang krijgen tot de bestelmodule op deze website en onze producten bestellen.

Vanuit onze bunkers in Duitsland zorgen wij vervolgens voor een veilige distributie naar de opslaglocatie van de klant, of bezorgen wij het vuurwerk rechtstreeks op de projectlocatie waar de vuurwerkshow plaats gaat vinden.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294