RedWire Vuurwerk

Xena Vuurwerk in Ede verkoopt het assortiment consumentenvuurwerk van RedWire. Professioneel vuurwerk voor particulieren

RedWire Vuurwerk is een merk dat in samenwerking met de grootste vuurwerkimporteur van Nederland - Lesli Vuurwerk - door Xena Vuurwerk is bedacht.

RedWire is bedacht door pyrotechnici die zelf liefhebber zijn van kwalitatief goed vuurwerk. De effecten en uitwerkingen van deze producten zijn afgeleid van het professionele vuurwerk dat in vuurwerkshows wordt toegepast.

Bedacht door professionele pyrotechnici.... en dat zie je terug in de kwaliteit!

Hoogwaardig consumentenvuurwerk

In Nederland wordt heel vaak consumentenvuurwerk (cat. 2) in vuurwerkshows toegepast omdat op veel plekken de veiligheidsafstanden niet toereikend zijn voor het gebruik van professioneel vuurwerk. Dat is de reden dat er steeds meer behoefte is aan hoogwaardig consumentenvuurwerk.

Xena Vuurwerk heeft gezamenlijk met vuurwerkimporteur Lesli Vuurwerk de gezamenlijke expertise gebruikt om tot een uitgekiende collectie consumentenvuurwerk te komen.

Dit speciale consumentenvuurwerk wordt geproduceerd in de beste fabrieken van China. Naast toezicht op de kwaliteit zorgt een kwaliteitsteam ter plekke voor een continue controle op tempo, effectgrootte en de gebruikte bestanddelen.

RedWire is ook voor particulieren verkrijgbaar bij Xena Vuurwerk

Het professionele consumentenvuurwerk (categorie 2 vuurwerk) is beschikbaar voor alle vuurwerkliefhebbers in Nederland via een klein aantal speciaal geselecteerde afhaalpunten in Nederland. En uiteraard kunt u bij Xena Vuurwerk in Ede ook terecht voor dit speciale RedWire Vuurwerk!

Naast het standaard assortiment wat door Lesli Vuurwerk wordt geïmporteerd, kunt u bij ons ook de aanvullende serie evenmentencakes bestellen. Deze speciale RedWire professional cakes worden door Xena Vuurwerk zelf geïmporteerd en zijn in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar!

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294