Binnen (indoor) vuurwerk

Naast vuurwerkshows met (professioneel) vuurwerk verzorgt Xena Vuurwerk tevens evenementen waarbij theater- en podiumvuurwerk kan worden toegepast. Het grote voordeel van dit zogenaamde indoorvuurwerk is de geringe veiligheidsafstand die in acht genomen dient te worden. Hierdoor zijn deze vuurwerkeffecten op praktisch elke locatie toepasbaar.

PSE vuurwerk

PSE vuurwerkeffecten worden door Xena Vuurwerk toegepast op binnenlocaties bij concerten, musicals, gala's of productpresentatie

PSE staat voor Pyrotechnische Speciale Effecten en is de benaming voor vuurwerkeffecten die mogen worden toegepast in besloten ruimten.

Voor de toepassing van PSE vuurwerk dient een erkend bedrijf met daartoe opgeleide werknemers te worden ingeschakeld. Xena Vuurwerk BV beschikt over speciaal opgeleide crewleden die PSE mogen toepassen.

PSE vuurwerk is bij uitstek geschikt ter ondersteuning van musicals, concerten, modeshows, productpresentaties en onthullingen.

Podiumvuurwerk

Het podiumvuurwerk van Xena Vuurwerk BV geeft een extra dimensie aan concerten, festivals of onthullingen

Naast speciale effecten voor binnengebruik kan PSE vuurwerk ook toegepast worden op een podium binnen en buiten.

De geringe veiligheidsafstanden zorgen er voor dat het publiek optimaal kan genieten van de vuurwerkeffecten.

Ter ondersteuning van concerten, festivals, evenementen, bedrijfsopeningen of onthullingen is dit podiumvuurwerk bij uitstek geschikt en zorgt voor een extra dimensie.

Tifo en sfeeracties

Xena Vuurwerk maakt onder ander gebruik van PSE vuurwerk bij spectaculaire tifo en sfeeracties in stadions en bij evenementen

Ter ondersteuning van grote sportevenementen en bij aanvang van voetbalwedstrijden verzorgt Xena Vuurwerk jaarlijks tientallen tifo en sfeeracties. Door gebruik te maken van PSE vuurwerk kunnen deze shows op elk sportpark en in elk stadion worden toegepast.

Bekende sfeeracties die door Xena Vuurwerk zijn verzorgd zijn onder andere de shows bij de wedstrijden van AJAX, Vitesse, De Graafschap, NEC en FC Utrecht.

Meer informatie van Xena Vuurwerk ontvangen

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van PSE, podium- en theathervuurwerk op uw evenement of in uw stadion? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of onderstaande contactinformatie.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294