Horeca vuurwerk

Xena Vuurwerk levert onder het label HorecaFX speciaal vuurwerk aan horecazaken en groothandels in Nederland en België. Dit zogenaamde horeca vuurwerk is CE categorie 1 goedgekeurd en mag het hele jaar worden toegepast.

Het assortiment horeca vuurwerk bevat onder meer diverse formaten sterretjes, regenboogvlammen en speciaal voor binnengebruik goedgekeurde ijsfonteinen. Met deze producten zorgt u voor een extra feestelijke sfeer in uw horecagelegenheid.

Rechtstreekse import

Xena Vuurwerk importeert het assortiment horeca vuurwerk rechtstreeks uit China

Xena Vuurwerk importeert het assortiment horeca vuurwerk rechtstreeks uit China. Op deze manier hebben wij continu invloed op de kwaliteit van onze producten.

Naast het toezicht op de kwaliteit van de producten biedt dit ook een ander voordeel voor u als ondernemer. Aangezien er geen tussenhandel plaatsvindt kunnen wij u de scherpste prijs voor uw horeca vuurwerk aanbieden.

Klik hier om het assortiment van HorecaFX.nl te bekijken...

Groothandel en toeleverancier

HorecaFX fungeert als groothandel en toeleverancier voor horecazaken in Nederland en België.

Via onze online bestelmodule kunnen klanten in hun eigen account rechtstreeks bestellingen plaatsen.

HorecaFX bezorgt binnen 2 werkdagen de producten aan huis en het is tevens mogelijk om bestellingen af te halen op onze locatie te Ede.

Hoe u klant kunt worden

Zakelijke klanten kunnen online een account aanvragen op HorecaFX en via een online module horeca vuurwerk bestellen

Wilt u ook klant worden van HorecaFX? Zakelijke afnemers kunnen eenvoudig een account aanvragen op onze website HorecaFX.nl.

Na goedkeuring van uw accountaanvraag krijgt u toegang tot een beschermde omgeving waarbinnen u direct bestellingen kunt plaatsen.

Klik hier om direct naar de website van HorecaFX te gaan...

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294