Special Effects

Xena Vuurwerk is specialist in het toepassen en verzorgen van Special Effects op podia tijdens evenementen, concerten en theatershows. Wij hebben een breed scala aan effectmachines in huis waarmee wij op elke locatie uit de voeten kunnen.

Veel van onze apparatuur is van het merk MagicFX, een wereldspeler op het gebied van special effects en veilige betrouwbare effectmachines.

CO2 effecten

Xena Vuurwerk verzorgt CO2 effecten op podia tijdens grote evenementen, concerten en voorstellingen

Met de CO2 jets en CO2 guns van Xena Vuurwerk kunnen grote CO2 rookpluimen van 6-8 meter in een fractie van een seconde worden uitgestoten.

CO2 is een niet brandbaar gas en geeft een zeer dichte witte wolk die tevens voor verkoeling zorgt bij het publiek.

De CO2 effectmachines zijn op afstand te bedienen en zeer geschikt ter ondersteuning van concerten, presentaties en onthullingen.

Gasvlammen - vlameffecten

Xena Vuurwerk kan uw podiumact of concert ondersteunen met spectaculaire vlameffecten zoals gasvlammen en vuurballen

Met Stage flames kunnen gasvlammen en vuurballen van meters hoog worden uitgestoten. Deze vlameffecten geven een extra dimensie aan een optreden of podiumact.

Voor het bedienen van podiumvlammen gelden strikte veiligheidsvoorschriften.

Xena Vuurwerk beschikt over crewleden die ruime ervaring hebben in het bedienen van deze apparatuur.

Valdoeken en valsystemen

Met de valsystemen van Xena Vuurwerk kunt u metershoge objecten feestelijk onthullen of ballon netten laten vallen

Spectaculaire onthullingen worden nog mooier met de valsystemen van Xena Vuurwerk. Met 1 druk op de knop kunt u metershoge objecten onthullen door het 'doek te laten vallen'.

Met een betrouwbaar bevestigingssysteem kunnen bijvoorbeeld grote valdoeken of netten met ballonnen vanaf grote hoogte worden losgelaten.

Diverse toepassingen hebben wij reeds verzorgd bij openingen van bedrijven, feestelijke onthullingen en productpresentaties.

Confetti en streamer effecten

Xena Vuurwerk maakt gebruik van diverse soorten confetti kanonnen en blowers bij evenementen, concerten en festivals

Verreweg de meest toegepaste special effects zijn de sfeereffecten met confetti of streamers (papierlinten). Door gebruik te maken van brandvrije en biologisch afbreekbare materialen kunnen deze effecten overal worden toegepast.

Xena Vuurwerk beschikt over diverse soorten kanonnen, blowers en blasters om confetti en streamers hoog de lucht in te schieten.

Ideale voor toepassingen bij bedrijfsopeningen, sfeeracties, concerten en binnen- en buitenevenementen.

Special effectmachines ook te huur

Bij Xena Vuurwerk in Ede kunt u tevens terecht voor het huren van verschillende soorten machines voor special effects

Bij Xena Vuurwerk kunt u ook terecht voor het huren van effectmachines, inclusief effectvulling en bijbehorende control gear.

Als u op zoek bent naar een confettikanon of CO2 gun om zelf toe te passen op uw feest of evenement, helpen wij u graag.

Via de website Partyvuurwerk.nl kunt u het assortiment effectmachines bekijken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en de huurmogelijkheden.

Klik hier om naar de machineverhuur op Partyvuurwerk.nl te gaan...

Meer informatie over de special effects van Xena Vuurwerk

Wilt u meer informatie over de special effects van Xena Vuurwerk of bent u benieuwd naar originele toepassingen voor uw feest of evenement? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande contactinformatie of maak gebruik van ons contactformulier.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294