Vuurwerkshows

In de afgelopen jaren heeft Xena Vuurwerk zich herhaaldelijk bewezen op vele evenementen in binnen- en buitenland met weergaloze vuurwerkshows. Creativiteit, kwaliteit en een professionele aanpak zijn de onderscheidende factoren voor dit succes. Dit vertaald zich in strak georganiseerde, veilige projecten en zeer spectaculaire vuurwerkshows waarover nagepraat wordt.

Professionele en transparante aanpak

Xena Vuurwerk voert altijd een locatiescan uit voorafgaand aan de vuurwerkshow om mogelijkheden in kaart te brengen

Wanneer u besluit om Xena Vuurwerk uw vuurwerkshow te laten verzorgen, bent u verzekerd van een professionele aanpak en een complete verzorging van begin tot eind.

Onze werkwijze is transparant en begint altijd met een grondige situatiescan van de locatie waar u het vuurwerkevenement wilt laten plaatsvinden. Naar aanleiding van deze scan worden de verschillende opties voor u in kaart gebracht en kan de exacte schietlocatie worden bepaald.

Vervolgens stellen wij voor u een show samen die is afgestemd op uw wensen, de mogelijkheden op de locatie en uw beschikbare budget. Dit schietplan vormt de basis voor de vergunningsaanvraag bij de Provincie. Ook dit traject wordt door Xena Vuurwerk compleet voor u verzorgd.

Gecertificeerde crew

De vuurwerkshows van Xena Vuurwerk worden afgestoken door gecertificeerde pyrotechnici en crewleden

Alle ontbrandingen van vuurwerkshows door Xena Vuurwerk worden verzorgd door KIWA gecertificeerde en bekwame pyrotechnici. De gedegen opleiding in combinatie met de ruime ervaring van onze crewleden zorgt voor een veilig en goed verloop van het vuurwerkevenement.

Xena Vuurwerk maakt bij het tot ontbranding brengen van het vuurwerk gebruik van electronische ontstekers en een geavanceerd computersysteem. Hierdoor kunnen de verschillende vuurwerkeffecten zeer precies getimed worden en vormt het geheel een naadloos op elkaar afgestemde vuurwerkshow.

Meer informatie over vuurwerkshows

Meer informatie over verschillende vuurwerkshows en mogelijkheden kunt u vinden op de volgende pagina's:

Wilt u door Xena Vuurwerk de mogelijkheden voor uw vuurwerkshow in kaart laten brengen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294