Vuurwerk op je bruiloft

Als bruidspaar ben je druk met het plannen en organiseren van de 'grote dag'. Deze dag kun je nog specialer maken met een bruiloft vuurwerkshow van Xena Vuurwerk. Wij hebben al vele bruiloften afgesloten met een spetterende vuurwerkshow met unieke herinneringen voor al je bruiloftsgasten.

Vuurwerkshow op bruiloft

Xena Vuurwerk verzorgt sensationele vuurwerkshows als afsluiting op bruiloften en trouwerijen

Voor een knallende afsluiting van de mooiste dag van je leven is een vuurwerkshow een sensationele keuze.

Samen met Xena Vuurwerk kun je zelf het thema, de tijdsduur en de kleuren bepalen. Wij vatten alle wensen samen in een show waarover nagepraat wordt en een unieke herinnering na zal laten bij jullie en je gasten.

Mits vuurwerk is toegestaan op de trouwlocatie dien je rekening te houden met een vergunningsaanvraag van 2 weken.

Vuurwerkshows gecombineerd met vuurwerkletters

Geef uw bruiloft een unieke uitstraling met uw namen in vuurwerkletters, verzorgd door Xena Vuurwerk

Om het geheel een unieke en eigen uitstraling te geven kunnen wij ook letters en symbolen in vuurwerkeffecten voor jullie verzorgen.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om jullie namen in vuurwerkeffecten weer te geven, al dan niet in combinatie met brandende hartvormen of ringen.

Met vuurwerkletters en vuurwerk zijn er vele opties mogelijk om jullie bruiloft met een spetterende show door Xena Vuurwerk af te laten sluiten.

 

Meer informatie over vuurwerk op je bruiloft

Neem voor meer informatie over een vuurwerkshow op je bruiloft vrijblijvend contact op met Xena Vuurwerk BV via het contactformulier of onderstaande contactinformatie.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294