Professioneel verzorgde vuurwerkshows

Xena Vuurwerk maakt in haar shows gebruik van een zeer gevarieerde range van producten. Naast het semi professionele (consumenten-)vuurwerk worden ook tal van professionele vuurwerkproducten toegepast op evenementen. 

Onze leveranciers zijn uitsluitend geselecteerd op basis van kwaliteit en wij betrekken ons vuurwerk onder meer uit China, Spanje, Italië, Polen, Duitsland en Nederland. Onze opslag is veilig geregeld in goedgekeurde bunkers in Nederland en Duitsland, waarop door de overheden regelmatig controles worden uitgevoerd.

Vuurwerkshow met professioneel vuurwerk

Xena Vuurwerk verzorgt tevens vuurwerkshows met professioneel vuurwerk, mits de afsteeklocatie hiervoor geschikt is

Een vuurwerkshow met professioneel vuurwerk is een spektakelstuk waarin de meest prachtige effecten de lucht vullen. Deze groot vuurwerkshows worden vaak tijdens de grotere evenementen geschoten door Xena Vuurwerk.
Voorbeelden hiervan zijn ondermeer de shows tijdens Bevrijdingsdag te Hilversum, de Wereldhavendagen Rotterdam, SAIL Amsterdam 2015 en het Internationale Vuurwerkfestival in Scheveningen in 2016 en 2017.

Indien professioneel vuurwerk wordt toegepast geldt er een minimale veiligheidsafstand van 120 meter rondom de afsteeklocatie.

De aanvraagtermijn voor een vergunning (ontbrandingstoestemming) voor dergelijke groot vuurwerkshows neemt 14 weken in beslag.

Shows met semi professioneel vuurwerk

Xena Vuurwerk schiet tevens vuurwerkshows met consumentenvuurwerk, wat op bijna elke locatie mogelijk is

Bij veel evenementen wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van semi professioneel vuurwerk. Dit vuurwerk is bij iedereen bekend als het 'consumentenvuurwerk' wat gekocht kan worden rond de jaarwisseling.

Doordat voor deze producten een veel geringere veiligheidsafstand in acht genomen hoeft te worden, is dit op heel veel locaties toepasbaar en kan het publiek op een kortere afstand genieten van het vuurwerk.

Met de juiste producten en hoeveelheden kan er ook met dit vuurwerk een spectaculaire show worden gerealiseerd op bedrijfsfeesten, bruiloften, concerten, festivals en dergelijke.

Mits er maximaal 200kg vuurwerk wordt toegepast in de vuurwerkshow, kan volstaan worden met een melding bij de Provincie uiterlijk 2 weken voor het evenement.

Meer informatie over professionele vuurwerkshows?

Voor meer informatie over professonieel verzorgde vuurwerkshows kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Xena Vuurwerk middels het contactformulier.

U kunt ons ook bereiken via onderstaande contactinformatie.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294