Pyromusicals - vuurwerkshows op muziek

Xena Vuurwerk is specialist in vuurwerkshows op muziek. Pyromusicals worden ontworpen door alle vuurwerkeffecten af te stemmen op het ritme en de sfeer van de gekozen muziek. Het geheel vormt een kunstzinnige en fascinerende vuurwerkshow waar u als toeschouwer kippenvel van krijgt.

Elektrische ontsteking via computers

Xena Vuurwerk maakt bij de grote vuurwerkshows gebruik van computergestuurde schietsystemen met elektrische ontstekers

Aan het ontwerpen van een pyromusical wordt veel tijd en zorg besteed.
Op basis van de sfeer van de muziek worden speciale vuurwerkeffecten geselecteerd die hierbij het beste aansluiten. Alle toe te passen vuurwerkeffecten worden individueel toegevoegd in een speciaal computerprogramma en synchroon met de muziek geprogrammeerd. 

De complete vuurwerkshow wordt met elektrische ontstekers geschoten en het resultaat is een uniek samenspel van vuurwerk en muziek die de toeschouwers van begin tot einde zal boeien.

Pyromusicals in Nederland

Xena Vuurwerk is gespecialiseerd in pyromusicals - vuurwerkshows waarbij de effecten synchroom met muziek worden afgeschoten

Xena Vuurwerk schiet elk jaar meerdere pyromusicals in Nederland. Eén van de bekendste vuurwerkshows op muziek in Nederland wordt al jaren geschoten tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Deze grote pyromusical trekt jaarlijks tienduizenden bezoekers naar de Erasmusbrug, waar het vuurwerk vanaf grote pontons op het water wordt afgeschoten.

Ook tijdens de afsluitende vuurwerkshow van 'Leiden Ontzet' wordt elk jaar een grote pyromusical geschoten.

Meer informatie over pyromusicals

Voor meer informatie over de vuurwerkshows op muziek van Xena Vuurwerk kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via het contactformulier.

U kunt ook in contact met ons komen via onderstaande contactinformatie.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294