Vuurletters en tekstvuurwerk

Heeft u een boodschap aan uw gasten die op spectaculaire wijze getoond moet worden en de absolute aandacht moet krijgen? Xena Vuurwerk kan voor u teksten en symbolen in vuurwerkeffecten vormgeven en verzorgen.

Teksten en symbolen in vuurwerk

Xena Vuurwerk maakt met speciale vuurwerkeffecten symbolen of tekst in vuurwerk

Met speciale vuurwerkeffecten kunnen tekstletters en symbolen worden gecreëerd met een brandduur van 45 - 60 seconden.

Vuurwerkletters en -symbolen worden veel toegepast op bruiloften waarbij de namen van het bruidspaar of hartvormen in vuurwerkeffecten tot ontbranding worden gebracht.

Ook op bedrijfsfeesten en festivals kan op deze manier een speciale boodschap worden overgebracht. Eén ding is zeker: het trekt zeker de aandacht van alle aanwezigen!

Letters van vuur

Met behulp van speciale materialen en technieken kunnen wij ook letters van vuur voor u creëren. Met name in de schemer of avond geeft dit een prachtig en opvallend effect.

In principe kunnen alle teksten op deze manier worden vormgegeven. De brandduur van de vuurletters is (afhankelijk van de grootte) ongeveer 3-4 minuten.

Meer informatie over vuurwerkletters

Neem voor meer informatie over vuurletters, teksten in vuurwerk of vuurwerksymbolen vrijblijvend contact op met Xena Vuurwerk BV via het contactformulier of onderstaande contactinformatie.

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294