Vuurwerk verkoop

Geen verkoop in verband met Vuurwerkverbod 2021

Helaas mogen wij in 2021 wederom geen vuurwerk verkopen vanweg het ingestelde Vuurwerkverbod.

Net als in 2020 zal onze vuurwerkwinkel dus gesloten blijven....

 

Vuurwerkwinkel - Xena Vuurwerk Ede

Al meer dan 15 jaar verkoopt Xena Vuurwerk in Ede het beste vuurwerk voor de jaarwisseling.

Onze producten selecteren wij met zorg op veiligheid, uitwerking en prijs-kwaliteitverhouding. Veel van de aangeboden cakeboxen worden door ons ook toegepast in de tientallen vuurwerkshows die wij jaarlijks verzorgen.

Door onze nauwe samenwerking met de grootste vuurwerkimporteur van Nederland, Lesli Vuurwerk uit Lichtenvoorde, zijn wij in staat om u het beste van het beste in vuurwerkland aan te bieden. U profiteert dan ook van het mooiste vuurwerk assortiment van de regio en de beste voordeel- en kortingsacties ooit.

Graag ontvangen wij u in onze vuurwerkwinkel tijdens de verkoopdagen!

De vuurwerkwinkel van Xena Vuurwerk BV is gevestigd te Hoorn 20 in Ede. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze showroom!

U koopt uw vuurwerk bij professionals

In tegenstelling tot vele andere vuurwerkwinkels is Xena Vuurwerk BV het hele jaar actief met vuurwerk. Wij verzorgen jaarlijks meer dan 100 vuurwerkshows in binnen- en buitenland.

Veel van de aangeboden cakeboxen worden door ons ook toegepast in de tientallen vuurwerkshows die wij jaarlijks verzorgen. Met name RedWire is een veelgebruikt label in professioneel vuurwerkland.

Voorbeelden van bekende shows die door ons verzorgd zijn; Vuurwerkfestival Scheveningen (2016/2017/2018), Sail Amsterdam (2015), Bevrijdingsdag Hilversum (jaarlijks), Leidens Ontzet (jaarlijks) en Wereldhavendagen Rotterdam (jaarlijks). En u komt ons ook tegen bij sfeeracties in de voetbalstadions van onder meer AFC Ajax, FC Utrecht, Vitesse en De Graafschap.

Van ons mag u dus verwachten dat u, naast mooi en kwalitatief goed vuurwerk, ook een gedegen advies krijgt!

XENA Vuurwerk B.V.
Hoorn 20
6713 KR, Ede (NL)

Telefoon: 0318 - 654646
E-mail: info@vuurwerkfeest.nl

KvK-nummer: 09144294